Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 3 DVD és 1 Blu-ray van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rachel esküvője
- HBO2, 09:35
Üss vagy fuss!
- Viasat Film, 09:40
Stauffenberg - A Valkür hadművelet
- AMC, 09:40
A fantasztikus róka úr
- HBO3, 10:10
Az igazi csoda
- Moziverzum, 10:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hill Harper (58)
Craig Ferguson (62)
Bruce Thomas (63)
Nikki Reed (36)
Paige Turco (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Kevin Costner - Vélemények
The Walking Dead (sorozat) - Vélemények
Augusztusi rapszódia - Keresem

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gondolkozz pasiaggyal! 2. aaaaa
Emma Rigby aaaaa

 

Americanlife adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 7 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 6 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Dallas aaaaaNyughatatlan özvegyek aaaaaSzólíts a neveden aaaaa
Dallas aaaaaÖrvény aaaaaPokoli torony aaaaa
Az órák aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 15381.
Utolsó hozzászólások:

Dallas (sorozat) - Vélemények (2024-05-16 23:03.38)
35 éve, azaz 1989. május 18-án mutatták be a 11. évad utolsó részét. Európán átsöpört a rendszerváltás, és az utolsó előtti részben a Ewing-fivéreknél is megjelent a glasznoszty és a peresztrojka, amikor Moszkvába utaztak üzleti útra. A Dallas életében itt már erősen érződött a belső válság, a régi karakterek lassan eltűntek, vagy a karakterük egyszerűen ellaposodott. Új karakterek kaptak nagyobb teret, mint pl. Cally, April vagy McKay és családja. A költségvetést megviselte, hogy a színészek egy része Európában forgatott, amely ennyi év után is nagy dobásnak számított. Jártak Salzburgban, Bécsben és Moszkvában is. Később más európai országokat is említettek vagy mutattak, mint Párizs, London, Görög vagy Olaszország, és a nézők örömmel vették, hogy a dúsgazdag család egyik kedvelt úticélja vagy későbbi lakhelyei az öreg kontinensre helyeződtek.
A történeteket illetően is tartogatott néhány izgalmas szálat a szezonzárás. Ellie és Clayton egy titokzatos levelet kapnak, amelyet Jocknak címeztek, a borítékban pedig egy kulcsot is találnak. Vajon milyen évtizedes titokra derül fény Jock múltjából? McKay sikeres üzletet köt az európaiakkal, egy kisebb ünneplés fogadja, ám amikor hazaér magányosnak érzi magát, mert a két gyermeke elhagyta a házat. April terrorizáló telefonokat kap, ezért Bobby úgy dönt, hogy a nő költözzön SF-ba. Bobby Tommy-ra gyanakszik, és kérdőre vonja McKay-t. A család egy része megérkezik az európai utazásról, ahol Lucy jókedvvel várja JR-t, mert már tudja, hogy Samantha filmje elkészült, amiben ő is nagy segítségre volt. A Ewing-fivérek hazafiasságra hivatkozva elutasítják az európai üzletet. Cliff megtudja, hogy Aftonnak van egy kislánya, akit Pamela Rebeccának hívnak, így egyből arra gondol, hogy a nő az ő kislányát szülte meg. Elutazik, hogy találkozzon a nő volt barátjával, ugyanis Aftonéknak nyoma veszik. A férfi azonban megtéveszti Cliffet, leüti és kirabolja.
Samantha filmje elkészül, ugyanakkor dilemmába esik, amikor megtudja, hogy Don Lockwood Londonban kap munkát, akkor úgy dönt, hogy ő is vele megy. Johnny nem tart az anyjával, és bár ez egy irreális döntésnek hatott, de a forgatókönyv szempontjából nem volt ideálisabb megoldás. Samantha immáron sokadszorra is keserűen veszi tudomásul, hogy a fia SF-ban boldog. Az asszony jótanácsokkal látja el Cally-t, hogy küzdenie kell majd az identitásáért a JR-ral való házasságában. Később levetíti a filmet JR-nak, aki felháborítónak találja az egészet. Samantha győzelmének napja elérkezett, a nő megzsarolja JR-t, hogy ha bármi rosszat is tesz a jövőben, a nagyközönség is látni fogja a filmet. JR megsemmisülten veszi tudomásul a vereséget, Samantha pedig diadalittasan távozik.
Linda Gray-t már korábban is ki akarták írni a sorozatból, ám Larry Hagman mindig mellé állt. Amikor még tudtak a karakteren változtatni, akkor erős nővé tették, aki nem csak sikeres üzletasszonnyá vált, de a poharat is örökre letette. Néhányszor JR eszén is túljárt, hiszen annyi év után tudta, hogyan kell tanulni a mestertől. Tény és való, hogy a válás után Samantha karaktere is feleslegessé vált, ugyanakkor amiatt, hogy alapszereplő volt, még a nézők is ragaszkodtak hozzá az egyre fogyatkozó gárdából. A színésznő szerint közös döntés volt a távozás, és felvetették annak a lehetőségét, hogy Samantha bármikor visszatérhet a sorozatba (ez így is lett), és a karaktert is többször emlegették.
Linda Gray volt az a színésznő, aki a legtöbb Dallas epizódban szerepelt, és a karakter hatalmas utat járt be. A kezdetek kezdetén még a főcímbe se került be, sőt történeteket sem annyira kapott, csupán JR feleségeként ismertük meg, akinek nem könnyű az élete. Az ő távozása az utolsó koporsószeget jelentette a sorozatnak, amelyet a színészek még túléltek a korábbi sikerek miatt, ám a nézettség hatalmasat zuhant. A nézők legalább örülhettek, mert Samantha alakja győztesen távozott, bár a kiírása nem volt túl életszerű.
A következő évadban áttértek az egy arcos főcímzenére, és már olyan karakterek is bekerültek, akiket először láthattunk az évadban. Tény és való, hogy ennél a pontnál a sorozat már csak a túlélésre játszott, és bár néhány egészen jó történetet tudtak is kreálni, a sorozat megállíthatatlanul lejtmenetbe került.
A következő évad annyira érdektelenül kezdődött, hogy még kevesebben követték a sorozatot. Igaz, hogy néhány régi és új szereplőt is betettek, de ez már nem sokat segített.
Larry Hagman úgy nyilatkozott, hogy Victoria Principal távozását még elfogadta, de egyáltalán nem örült neki. Úgy gondolta, hogy egy nő bizonyos kor után érthető, ha új dolgokat akar kipróbálni, és ezért sem tartotta vissza Principalt. Mivel Linda Gray-jel legendásan jó volt a viszonya, ezért mellette mindig tudott kampányolni. Samanthát már a 10. évad végén is kiírták volna, ugyanis a színésznő nagyon elvitte a költségvetést, Steve Kanaly-vel egyetemben. Akkor abban maradtak, hogy Linda még egy évadot biztos tud maradni, a 11. évad végén viszont már nem tudták tovább húzni a szerepeltetését, egyszerűen nem írtak neki történeteket.
Bár az utolsó rész cliffhangernek nehezen nevezhető, ugyanis lezárt történettel ért véget: Samantha annyi év után végre le tudott számolni JR-ral és örökre a markában tartani. Visszahívták őt a Conundrumba, de a két filmes folytatás mellett a 2012-es sorozatban is szerepelt. Olyan ikonikus alakja maradt a sorozatnak, hogy ha a sorozatról beszélnek, mindig meghívják őt is. A színésznő karrierje viszont jól indult a Dallas után, nem csak filmekben, sorozatokban játszott, de színházban és TV-filmekben is. Ez azért is volt kiemelendő, mert a legtöbb színész eltűnt a süllyesztőben a sorozat után. Mind Samantha, mind Gray jól jártak a sorozattal, holott sem a karaktertől, sem az eredetileg modell Lindától nem vártak sokat a sorozat kezdetekor. Még Hagman is a fülébe súgta az első részekben, hogy mennyire rosszul játszik, és sajnos ebben volt igazság, soha egyetlenegy percet nem töltött színészmesterséggel, a Dallas által mégis hírnevet tudott szerezni. Duffy később inkább sorozatokban és TV-filmekben játszott, míg Linda Gray színpadon, filmekben is, el lehet mondani, hogy a volt színészek közül ő futotta be a legnagyobb karriert a Dallas után. Egyébként korábban a fórumokat olvasva, és most a FB-on is azt látom, hogy ő a legnépszerűbb karakter a sorozatban, még JR-t is lekörözi. Talán nem volt véletlen, hogy amíg JR karakterét folyamatosan gyengítették a 9. évadtól, addig Samantha egyre erősebb lett.

Dallas (sorozat) - Vélemények (2024-05-16 22:55.08)
Már 40 éve, hogy 1984. május 18-án bemutatták a 6. évad utolsó részét End Game címmel. Az epizód különösen sűrűre sikeredett, annak ellenére, hogy maga az évad is bőven tartogatott meglepetéseket.
Jessica elrabolja Ellie-t, bár a részleteket nem mutatják, de a család tudja, hogy nagy baj van. Claytonnak el kellett volna mondania, hogy Jessica elmeállapota labilis, hiszen gyógyintézetben is kezelték. San Antonio felé tart éppen, amikor megérkezik a felmentő sereg, és Ellie szerencsésen megússza a történeteket. Mivel az esküvő napját korábban kitűzték, ezért már senki nem akarta elhalasztani a jeles eseményt. Magát a szertartást nem is mutatják, sőt Barbara Bel Geddes egészségi állapota is megromlott, emellett nem értett egyet azzal, hogy a férfi színészek jóval magasabb gázsit kapnak, ezért otthagyta a sorozatot. Bár később visszatér, a Donna Reed cserét kevés rajongó tudta megbocsájtani.
Clayton meglátogatja Jessicát a szanatóriumban, aki a 12. évadban újból szerepelni fog.
Peter aggódik, mert drogügyletbe keveredik, a fiú ekkor Samantha segítségében bízik. Nem is sejtik, hogy mindezt JR rendezte meg.
Jenna találkozik Pamelával és véletlenül elszólja magát, hogy Bobby megkérte a kezét. Pamelát érzékenyen érinti a téma, hiszen pár nappal korábban veszítette el Mark Graisont. Végül úgy dönt, hogy elutazik Christoperrel, aminek Cliff sem örül. A férfi különösen feszült pillanatokat él át, amikor JR és Leland felfedik magukat, ők álltak a bukása mögött, jöhet a végrehajtó és a Barnes-Wenthworth hamarosan csődbe jut. Katherine "menti meg" Cliffet, de az az összeg csak csepp a tengerben. Cliff dühében kidobja Aftont a lakásból, aki JR-hoz rohanna beolvasni.
Közben bemondja a TV is, hogy nagy mennyiségű olajat találnak, de a hír nem jut el a részeg Cliffhez. Bosszút tervez JR ellen, mert már nem tudja elviselni, hogy az ellenlábasa mindig túljár az eszén.
Katherine tesz egy utolsó kísérletet Bobby visszaszerzésére, de amikor rájön, hogy nincs esélye, akkor mind JR és Bobby ellen szörnyű haragra gerjed.
Donna és Ray üzenetet kapnak Martha Randolph-tól, aki attól tart, hogy a férje valami szörnyű tettre készül, ugyanis Dallasba utazott. A hír nem alaptalan, hiszen JR egykoron megzsarolta Raldolph-ot, aki öngyilkosságot is megkísérelt.
JR elmondja Samanthának és Peternek, hogy tud a viszonyukról, ahhoz, hogy a fiú ellen ejtsék a vádat, Samanthának vissza kell térnie a hitvesi ágyba. Peter őrjöngeni kezd, hogy ne hagyják magukat megzsarolni, de Samantha tehetetlen. Lucy megtudja, hogy mi történt, aki ekkor Petert hívja, a srác viszont összetöri a telefonkészüléket és elutazni készül.
Az évad megint lövésekkel zárul, amelyeket JR irodájában adnak le, a székről viszont Bobby huppan a földre. Vajon életben marad-e Bobby? És vajon neki szánták-e a golyókat, vagy JR-nak?
A cliffhanger kissé utánzósra sikerült abból a szempontból, hogy ismét JR ellen szervezkednek jó néhányan, csak most nem ő kapta a lövéseket. Cliff, Samantha, Peter, Randolph, Afton, Katherine vagy valaki más a tettes? A hármas telefonálás a lövések előtt kifejezetten izgalmassá tette a hangulatot, jellemzően az epizód is felgyorsított tempóban haladt.
Le kell szögezni, és talán a nézők is rájöhettek arra, hogy nem akarják Bobby-t kiírni, a sorozat népszerűsége töretlen volt, stabilan az első helyen állt a nézettségi listán, de utolsó alkalommal. A következő évadban a főcímzene képei és zenéje is megváltoznak. A 6. évad olyan tabutémákat feszegetett, mint az aktív eutanázia, a pedofília, vagy a fiatalabb férfi-idősebb nő kapcsolata. Immáron 6 év után is képes volt megújulni, és olyan történetekkel szolgálni, amelyek előre vitték a sorozatot, és fenntartották a nézettséget is. Itt még senki sem érezte azt a válságot, ami rövid időn belül megtörtént. Mark, Jessica, Katherie és Afton karakterei epizódokon belül távoztak, de később mind a négy karaktert visszahozták, innen is látni, hogy ebben az időben a mellékszereplők is annyira sikeresek voltak, hogy érdemes volt rájuk építeni.

Dallas (sorozat) - Vélemények (2024-05-16 22:49.08)
39 éve, azaz 1985. május 17-én mutatták be a 7. évad záró epizódját, amely azért is volt különleges a sorozat szempontjából, mert ez az egy rész volt, amelyik nem 40-45, hanem 68 perces műsoridővel ment. Hattyúdal címe utal arra is, hogy egy szomorú részhez értünk, hiszen az egyik alap és főszereplő halálát láthattuk. Mint ismeretes Patrick Duffy szerződése lejárt, és mivel hollywood-i filmes karrierről álmodott, sőt mi több megunta a jófiú karakterét is, ezért úgy döntött, hogy elhagyja a sorozatot. Nem volt köze a vallásához, a szülei meggyilkolásához, sem a gázsihoz, ez egy pusztán szakmai döntés volt. Azt hozzá kell tenni, hogy a készítők egyáltalán nem akarták Bobby karakterét kiírni, és kissé váratlanul érte őket a bejelentés. Duffy azt is kikötötte, hogy a karakter halálát lássa a nagyközönség is, és ne hagyjanak kételyeket afelől, hogy meghalt. Victoria Principal szintén távozni készült, ő már korábban is, aztán mégis maradt. Charlene Tilton viszont nem akarta elhagyni a sorozatot, így döbbenten értesült a kiírásáról.
Az évad ettől a történettől függetlenül is nagyon erős volt, és ugyan már csak TOP2 helyezést ért el a nézettségi listán, de 7 év után ez még mindig jó eredménynek számított, főleg, hogy az új Miss Ellie-t nem sokan fogadták el...egyébként a Dallas utoljára ebben az évadban ért el TOP3-as helyezést.
Meghatározó mozzanat volt az is, hogy Ellie alakítóját lecserélték. Barbara Bel Geddes egészségi és fizetési okok miatt elhagyta a sorozatot. Az teljesen biztos volt, hogy a karaktert nem írják ki, hiszen Jock halála után Ellie vette át a családfő szerepét, és ezáltal a karakter sokat tudott fejlődni, másrészt Claytonnal frissen házasodott, aki szintén a család tagja lett, így Ellie esetleges távozásával Clayton karaktere is feleslegessé vált volna. Nem volt más lehetőség, mint másik színésznőt keresni, a választás pedig az Oscar-díjas Donna Reed-re esett, akivel 3 éves szerződést írtak alá. A színésznő nem csak küllemben, de viselkedésben is elütött az elődjétől, és bár sokkal jobban megtestesítette a gazdag, déli családanya típust, a nézők nem tudták megszokni. Hiába, azért 7 év után az ember ragaszkodik a bevált arcokhoz. Sajnos ez a forgatások alatt is érződött, mert nem csak a közönség, de a stáb is fagyosan fogadta az új Ellie-t. Donna Reed nem is sokat szerepelt a sorozatban, ugyanis Barbara Bel Geddes-t újra felkérték a szerepre, aki a gyógyulása és a sikeres béralku után elfogadta a felkérést. Donna Reed-et kirúgták, aki ekkor bírósághoz fordult, ugyanis 3 éves szerződés kötötte a sorozathoz, a pert ugyan megnyerte, de sajnos nem sokkal később hasnyálmirigyrákban elhunyt. Susan Howard évekkel később is megtörten nyilatkozott arról, hogy mennyire igazságtalan helyzetbe került a színésznő.
Amúgy Barbara Bel Geddes talán pont jókor is tért vissza, mert a gyászoló anya szerepét úgy játszotta el, amelyre más senki nem lett volna képes. Továbbá, annak ellenére, hogy nem volt vele könnyű forgatni, de ő volt az egyetlen színész, aki Golden Globe-ot és Emmy-díjat is kapott a gárdából.
Nem csak Donna Reed és Patrick Duffy, de Charlene Tilton is távozott a 7. évad végén, és ezzel fellélegezhettek a készítők is. Az ő kiírása abszolút tervezett volt, a színésznőt mégis sokkolta a hír. Alapszereplő és főcímszereplő lévén nem értette a döntés okát, holott annak idején Lucy karakterét azért tették be a show-ba, hogy a fiatal nézőket vonzza. Charlene Tilton időközben felnőtt nővé vált, sőt a Dallas alatt szült gyermeket. Már nem tudta azt a vonalat képviselni, a karakter pedig kifutotta magát az ügyes-bajos szerelmi történeteivel. Leonard Katzman is megmondta neki, hogy nagyon sajnálja, de már nem tudnak rá tovább építeni, pihenőt kell tartania, és majd később visszahívják. Így is lett, és bár Lucy karakterét örömmel fogadták a 10. évad végén, sajnos önálló történetet nem kapott. Nem mertek se szerelmi szálat, se gyerekvállalást írni a karakternek.
A 7. évad utolsó részeiben nagyon összesűrűsödtek az események. Cliff és Jamie elveszítik a Ewingok elleni pert, miután előkerül az a dokumentum, amely szerint Jock visszavásárolta a részét és 100%-ban ő lett a Ewing Oil tulajdonosa.
Jamie csalódik Jackben, aki elmondja, hogy a megszerzett 10%-ért tett mindent, ami most már mindkettejüké. Cliff érvényteleníteni akarja a házasságát, mivel csak érdekből vette el Jamie-t, ezért elmondja, hogy nem lehet gyermeke. Jamie pozitívan fogadja a hírt, és azt mondja, ha oda kerül a sor, akkor örökbe fogadnak.
Ray és Donna házassága válságba kerül a férfi viselkedése miatt. Pedig az asszony pont gyermeket vár, de úgy gondolja, nem azzal kell megmenteni a házasságukat, ha egyáltalán még van értelme. Bár megbeszélik, hogy adnak még egy esélyt maguknak, az álomévad során újból boldogok is lesznek, az ébredés után viszont egyértelműen szétmennek.
Clayton nem örül neki, hogy Dusty újból Samantha életének része akar lenne. Itt is volt egy kontinuitási probléma, miszerint Dusty felbukkan az évad végén, az álomévadban szerepel is, de a folytatásban már a nevét sem említik.
Jenna kiszabadul a börtönből, miután Bobby tisztázza az ügyét, és a bérgyilkos vallomást tesz. Bár most már minden akadály elhárul az esküvő elől, a legnagyobb "probléma", miszerint Bobby még mindig Pamelát szereti ott lóg a levegőben. Jenna elmondja Bobby-nak, hogy bár volt olyan időszak, amikor nagyon a felesége akart lenni, most viszont elbizonytalanodott.
Lucy meglátogatja Mitch Coopert Atlantában, akiből időközben sikeres orvos lett. Rájönnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, így seperc alatt még egy esküvőt is láthatunk az utolsó részben, Lucy könnyes búcsút vesz a családtól, ugyanis Mitch-csel Atlantába költöznek.
Ellie megismeri Jack Ewingot, és megköszöni Smithfieldnek, hogy segített a családjának. Ugyanakkor erős aggályai vannak JR házasságát illetően, mivel Samatha újból inni kezdett, ezért Ellie felszólítja a fiát, hogy rendezze a házasságát. Főhősünknek esze ágában sincs, ugyanis komoly szeretője van, Mandy Winger személyében, aki korábban Cliff barátnője volt. JR-nak az a terve, hogy Samanthát szanatóriumba záratja, aki azért kezdett el újból inni, mert JR lehordta őt amiatt, hogy nem volt jelen Johnny betegségekor. A nő nem találja a helyét, önismereti körre jár, újból találkozgatni kezd Dustyval, aki megígéri, hogy segít neki harcolni.
Bobby és Pamela egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül a férfi újból megkéri Pamela kezét. A néző már csak erre a pillanatra várt, hiszen hosszú részeken át csak kerülgették egymást az események, és mindig volt valami vagy valaki, aki visszarántotta őket a béküléstől. Még sincs happy end, mert Katherine titokban figyeli őket, és amikor Bobby éppen távozni akar Pamelától, a nő el akarja ütni a testvérét, amikor Bobby az autó elé veti magát megvédve ezzel Pamelát Katherine bosszújától.
Bobby balesete villámcsapásként éri a családot. Jamie, Jack és Cliff a rádióból értesülnek a hírről. Katherine a baleset során súlyos sérüléseket szerez és a helyszínen életét veszti.
Bobby a kórházban búcsúzik a családtól. Bár megműtik, de az semmit nem segít, hiszen súlyos belső sérüléseket szenved. Annyi elvesztegetett idő után, akár össze is házasodhattunk volna - mondja Bobby, és a néző tudja, hogy Pamelának intézi a szavait, az álomévadban ennek a mondatnak nagy jelentősége lesz.
A jelenetet nyomasztó, sötét légkör és fojtogató zene kíséri, a színészek közül többen valóban sírtak is. A nézők valósággal összeomlottak nagy kedvencük halála miatt, és a TV-történelem során nem volt még egy ilyen haláleset, amely ekkora botrányt váltott volna ki. Valósággal visszakövetelték Bobby karakterét, ugyanakkor arra senki nem gondolt, hogy annak a megoldása már nem fog tetszést aratni.
A 7. évad végén Leonard Katzman is lojalitását veszítette a sorozat felé, és a rendezői/produceri teendőket jellemzően mások vették a következő évadtól. Érezni lehetett, hogy a sorozatot elérte a belső válság, annak ellenére, hogy még töretlen volt a sikere. A Hattyúdal több szempontból is jelentős volt, erős drámai zenék, jelenetek, fordulatok kísérték. Cliffhanger tulajdonképpen nincs is, mert Bobby-t valóban látjuk meghalni. Ekkor még senki nem gondolt arra, hogy egy év múlva mennyire meg fogják bánni ezt a lépést.
Utoljára láthattuk amúgy a Christophert alakító Eric Farlow-t is, aki 3 éven alakította a karaktert. A Katherine-t alakító Morgan Brittany-t is utoljára láthattuk volna, ha nem minősítik álomnak az évadot, a színésznő amúgy akkor várta az első gyermekét, ezért csak ülőjelenetet kapott.
Patrick Duffy egyébként egyáltalán nem lett filmes színész a hiányzó évadban, így amikor visszahívták, akkor egy magasabb bér fejében vállalta a visszatérést, ezzel a színésztársai kerültek kellemetlen helyzetbe.

Americanlife összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk